Gezond

Samen werken aan een gezonde, leefbare samenleving met vitale bewoners in vitale wijken, met nieuwe samenwerkingsvormen, zelfregie en economische kansen; dat is waar het binnen het domein Gezond om draait. Daarbij is bovendien de uitdaging grip te krijgen op de kosten van de gezondheidszorg. Dit vraagt om een nieuwe vorm van samenwerken tussen gemeenten, zorgaanbieders, bedrijfsleven en kennisinstellingen.

Hoe kunnen ondernemers en organisaties met hun producten en diensten de kwaliteit van de woonomgeving verder verbeteren? Bijvoorbeeld voorzieningen in de wijk gericht op (samen-) redzaamheid en zelfregie. Hoe kunnen mensen langer zelfstandig (thuis) blijven wonen en hoe kunnen we een gezonde leefstijl stimuleren? Deze vragen staan centraal in het domein Gezond en vormen de basis voor de volgende actielijnen.

Welkom bij het EBU netwerk - Gezond

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het domein Gezond? Meld u dan hieronder aan voor het EBU netwerk – Gezond. Zo kunnen we met u in contact blijven. U ontvangt dan uitnodigingen voor relevante bijeenkomsten en de EBU nieuwsbrief.

Agenda

Geen agenda-items gevonden.

Laatste nieuws

Zorginnovatieprijs 2017
Beste innovatie wordt beloond met €15.000, -De genomineerden voor...
Zorginnovatieprijs Physitrack
Tijdens Scaling Up Health, een Health Tuesday van U CREATE, op...
Uzelf
Lang niet alle ideeën voor eHealth zelfzorg in de regio Utrecht...