Gezond | Langer zelfstandig wonen

< Terug naar Gezond

Het vraagstuk hoe ouderen op een veilige en gezonde manier langer thuis kunnen blijven wonen, wordt steeds dringender. Bestaande woningen zijn daar namelijk helemaal niet voor gebouwd en moeten worden aangepast, ‘opgeplust’, om te kunnen wonen zonder zorg(en). EBU ziet schaalvoordelen door deze aanpassingen te koppelen aan investeringen voor het energieneutraal maken van woningen in een cross-over met het domein Groen.

Smart Leven Regio Utrecht

De ambitie van het Smart Leven regio Utrecht programma is de realisatie van 2.000 tot 4.000 nul-op-de-meter en levensloop flexibele nieuwbouwwoningen in de regio Utrecht in 2020. Aan de hand van populatie-, zorgvraag en lifestyle data - worden in het programma behoeftepeilingen uitgevoerd om te kijken wat er nodig is in de wijk en waar het beste geïnvesteerd kan worden in de wijk.
Naar het laatste nieuws over Smart Leven regio Utrecht

Welkom bij het EBU netwerk - Gezond

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het domein Gezond? Meld u dan hieronder aan voor het EBU netwerk – Gezond. Zo kunnen we met u in contact blijven. U ontvangt dan uitnodigingen voor relevante bijeenkomsten en de EBU nieuwsbrief.