Investeringsfondsen

Bent u op zoek naar financiering of hulp bij het aanscherpen van uw business case? De Economic Board Utrecht (EBU) biedt u een overzicht van verschillende regionale investeringsfondsen.


Ik ben

en ik heb hulp nodig bij

als
en ik heb hulp nodig bij

en ik heb hulp nodig bij

en ik heb hulp nodig bij

MIT REGELINGEN 2016
De indieningstermijn voor MIT 2016 is afgelopen. Inschrijvingen zijn of worden geïnformeerd. Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met Stef Röell (stef.roell@economicboardutrecht.nl). Voor procedurele vragen kunt u opnemen met provincie Utrecht, afdeling subsidies.

 

Voor alle investeringsfondsen gelden specifieke voorwaarden. Wij adviseren u eerst contact op te nemen met de EBU, voordat een aanvraag wordt ingediend. Daarbij wordt vooral gekeken of er voldoende aansluiting is met de strategische agenda van de EBU.

Uw initiatief moet in ieder geval bijdragen aan een groene, gezonde en slimme regio. Projecten en programma’s moeten een maatschappelijk en economisch effect hebben in de provincie Utrecht, doordat het onder meer leidt tot meer werkgelegenheid, meer private investeringen of tot versterking van de (internationale) concurrentiepositie van Utrechtse ondernemingen. Daarnaast wordt gekeken of een initiatief opgeschaald kan worden en of er een goede economische basis is.

Contact
Heeft u vragen of bent u op zoek naar ondersteuning, maar past uw wens niet binnen één van onderstaande innovatiefondsen? Neem dan contact op met Stef Röell stef.roell@economicboardutrecht.nl06-11866643.

Voor meer informatie over (landelijke) investeringsfondsen kunt u ook de website van RVO bezoeken via http://www.rvo.nl.

 

 

- De Econonomic Board Utrecht streeft naar correcte en actuele informatie op deze site, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunt u aan de informatie op deze pagina's geen rechten ontlenen.
 
De Economic Board Utrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Binnen deze website zijn ook zoveel mogelijk relevante externe links opgenomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen. -