Heeft u vraagstukken op het gebied van Smart Mobility?

19 april 2017

Smart Mobility Challenge 2017

Healthy Urban Living, oftewel gezond stedelijk leven, is het centrale thema in de regio Utrecht. Slimme mobiliteit is een van de factoren die kan helpen om de snel groeiende regio Utrecht groen en gezond te houden. Om slimme en investeerbare oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken te vinden, organiseren Economic Board Utrecht, het Ministerie van Economische Zaken en Goedopweg (waarin Provincie Utrecht en het bedrijfsleven samenwerken aan een betere bereikbaarheid) samen de Smart Mobility Challenge 2017.

Meld u voor 30 april en maak kans op € 40.000 ontwikkelgeld
Tot 30 april kunt u als opdrachtgever met een mobiliteitsvraagstuk in de regio Utrecht zich melden. De challenge biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend bekend te raken met innovatieve oplossingen voor uw mobiliteitsvraagstukken. Tegelijkertijd maakt u kans op €40.000,- als bijdrage in de ontwikkelkosten, als de oplossing voor uw vraagstuk een van de winnaars van de Challenge wordt.

De mobiliteitsvraagstukken die u kunt indienen voor de Smart Mobility Challenge kunnen veelzijdig zijn. Smart Mobility heeft vele verschijningsvormen: denk aan fileproblematiek, luchtkwaliteit, veiligheid, last- en first mile/logistiek, stimuleren van de fiets of de wens om een veiliger schoolomgeving te creëren.

Winnaars 2014
Eerdere edities van de Smart Mobility Challenge hebben laten zien dat er veel talent en creativiteit is in Utrecht. Wilt u dit talent en deze creativiteit ook aanspreken met uw vraag?

Voor meer informatie en om uw vraagstuk in te dienen, gaat u naar www.smartmobilitychallenge.com