Save the date: Get Connected 12 oktober - Healthy Urban Living

16 juni 2017

"Het gaat om mensen en niet om technologie"

 

Prettig wonen, werken en ondernemen in een regio waar afval 100% hergebruikt wordt, waar we gezond en lang thuis leven, waar we nooit meer in de file staan, waar we gezonde lucht inademen, waar we oneindig gebruik kunnen maken van duurzame energie, waar privacy en welzijn voorop staan, onze bedrijven internationale groeibriljanten zijn en werkloosheid een begrip is uit de geschiedenisboeken. Healthy Urban Living biedt voor de regio Utrecht het perspectief van een boeiende en bloeiende economie.

In onze regio bruist het van bekende en minder bekende initiatieven en ondernemers die deze droom realiseren en klaar zijn voor uitbreiding en groei. Op donderdag 12 oktober tijdens het Get Connected jaarcongres passeren nieuwe voorbeelden de revue.

Save the Date en schrijf u vast in via de voorinschrijving! U ontvangt dan als eerste het programma en meer informatie in uw mailbox en de mogelijkheid om u voor de specifieke programma-onderdelen in te schrijven.

Voor healthy urban living geldt dat het draait om kwaliteit, om mensen en niet om technologie. Mensen maken de regio. Centrale vraag die 12 oktober in de keynote beantwoord wordt is: “hoe maken we Healthy Urban Living menselijk?” Gevolgd door een discussie met expertpanel en zaal, onder leiding van dagvoorzitter Hella Hueck.

Ochtendprogramma
In het ochtendprogramma op 12 oktober kunt u aansluiten bij een of meer werkbijeenkomsten rondom initiatieven binnen onze thema’s. Denk aan thema’s als Smart Mobility, circulaire economie, zelfmanagement en financiering.

Locatie
Het Get Connected jaarcongres vindt plaats in de Prodentfabriek in Amersfoort, Oude Fabriekstraat 20.