Slim | Slimme mensen

< Terug naar Slim

Wie nog denkt dat innovatie en nieuwe technologie alleen zijn voorbehouden aan de industrie, heeft het mis. Alle sectoren veranderen razendsnel door digitalisering. Van banken en detailhandel tot openbaar bestuur, zorg en onderwijs. De vraag naar IT-personeel met actuele kennis stijgt dan ook sterk. We willen dat ICT-bedrijven in de regio kunnen groeien doordat er kwalitatief én kwantitatief voldoende personeel wordt opgeleid. Daarvoor stimuleert de EBU dat bedrijven, overheden en kennisinstellingen samenwerken om het aantal moeilijk vervulbare ICT-vacatures nu en in de toekomst te verminderen.

ICT Deltaplan Utrecht

Het aantal moeilijk vervulbare ICT-vacatures neemt snel toe. Bedrijven ervaren dat als een belemmering voor hun groei. Door in te zetten op maatregelen voor de korte, middellange en lange termijn (‘het ICT-Deltaplan’) kan de EBU een bijdrage leveren aan het terugdringen van het aantal moeilijk vervulbare vacatures (of de groei ervan beperken).
Naar het laatste nieuws over het ICT Deltaplan Utrecht

Welkom bij het EBU netwerk - Slim

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het domein Slim? Meld u dan hieronder aan voor het EBU netwerk – Slim. Zo kunnen we met u in contact blijven. U ontvangt dan uitnodigingen voor relevante bijeenkomsten en de EBU nieuwsbrief.