Corona-ondersteuning voor ondernemers in de regio Utrecht

Hoe heropen je verantwoord je zaak? Voor welke financiële steunmaatregelen kom je in aanmerking? Als ondernemer zit je in coronatijd waarschijnlijk met veel vragen. URECA biedt je een netwerk van regionale ondernemers en gemeenten die helpen en een klankbord bieden. Je staat er niet alleen voor.

Ondernemers die ook in coronatijd kunnen blijven ondernemen. Dat is het doel van de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA). Hierin bundelen regionale ondernemers, gemeenten en de provincie belangeloos hun krachten om ondernemers in de regio Utrecht te helpen.

Stel je ondersteuningsvraag en vind hulp

Je wilt weten voor welke steunmaatregelen je in aanmerking komt. Of met iemand sparren over je bedrijfsvoering of businessmodel. Voor elke ondernemersvraag die met corona te maken heeft, kun je bij ons terecht. We zijn er voor alle ondernemers in de regio Utrecht, groot en klein, uit elke sector. 

Stel hier je vraag 

Wij koppelen je zo snel mogelijk aan een ondernemer of expert die je verder helpt. Ben jij een ondernemer die juist hulp kan bieden? Deel hier je aanbod

Wie zijn URECA?

In de Utrecht Region Economische Corona Alliantie (URECA) werkt een groeiende groep regionale partners samen: Rabobank Midden Nederland, PWC, DHM Group, StartupUtrecht, VNO-NCW Midden, MKB Nederland-Midden, Regionale Ontwikkelingsmaatschappij (ROM) regio Utrecht, Ondernemersklankbord Midden Nederland, Utrechtse gemeenten, gemeente Hilversum, provincie Utrecht, Utrecht Marketing en Economic Board Utrecht. Lees hier meer over de partners in URECA.