Stel een vraag

Met het aflopen van de Strategische Agenda 2013-2020 van de EBU, loopt ook de huidige Uitvoeringsverordening af. Met de start van de nieuwe Regionale Ontwikkelmaatschappij (ROM) zal ander instrumentarium beschikbaar komen voor het regionale innovatieve MKB. Op dit moment ziet het er naar uit dat met de lopende aanvragen de beschikbare regelingen reeds worden overschreden.

Bekijk hier welk investeringsfonds voor u relevant is.
We kunnen u helpen met de volgende instrumenten:
Ik ben:
als:
En ik heb hulp nodig bij:

Update december 2019 - Met het aflopen van de Strategische Agenda 2013-2020 van de EBU, loopt ook de huidige Uitvoeringsverordening af. Met de start van de nieuwe Regionale Ontwikkelmaatschappij (ROM) zal ander instrumentarium beschikbaar komen voor het regionale innovatieve MKB. Op dit moment ziet het er naar uit dat met de lopende aanvragen de beschikbare regelingen reeds worden overschreden. Mocht u nog overwegen een aanvraag in te dienen, raden wij u aan hierover eerst contact op te nemen met Stef Röell, stef.roell@economicboardutrecht.nl.

De Economic Board Utrecht streeft naar correcte en actuele informatie op deze site, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunt u aan de informatie op deze pagina's geen rechten ontlenen.
 
De Economic Board Utrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Binnen deze website zijn ook zoveel mogelijk relevante externe links opgenomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.