EN

Want to learn more about the Economic Board Utrecht?


Meet EBU

Het Utrecht Science Park bloeit. Door de wetenschappelijke prestaties en de succesvolle samenwerking tussen kennis- en zorginstellingen en gespecialiseerde bedrijven. En door de komst van nieuwe partijen. Daarbij gaan gevestigde namen en start-ups gelijk op in hun grote ambities en liefde voor innovatie. Op het Utrecht Science Park werkt iedereen samen aan een gezonde en duurzame samenleving.

De Utrecht Science Week is in 2021 ontstaan om de waarde en vooruitgang van al dit werk de komende jaren nog beter zichtbaar maken voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden.

Dat gebeurt in een zeer gevarieerd programma met onder andere lezingen, debatten, rondleidingen, en creatieve competities voor het bedenken van oplossingen voor vraagstukken op het gebied van duurzaamheid en gezond leven. Gevestigde evenementen als het Betweter Festival, het Weekend van de Wetenschap en de Dag van de Duurzaamheid maken deel uit van het veelzijdige aanbod. Dit alles speelt zich af op diverse locaties op het Utrecht Science Park, en soms ook in de stad Utrecht. In 2022 stond de Utrecht Science Week in het teken van de viering van 900 jaar Utrecht, ‘stad zonder muren’.

Studeer(de) je op het Utrecht Science Park? Of werk je bij of met een instelling of bedrijf op het Utrecht Science Park?  Ben je nauw betrokken bij en/of geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gezond leven? Dan is deelname aan de Utrecht Science Week absoluut iets voor jou. Bekijk het programma van 2022 hier terug.  Meld je aan voor de nieuwsbrief van Utrecht Science Park om op de hoogte te blijven.

Op de hoogte blijven van nieuws en events?

Ontvang de nieuwsbrief

Nieuwsbrief ontvangen?
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *