Get Connected

Als EBU zijn wij altijd op zoek naar kansrijke, schaalbare business cases die met onze hulp en die van onze partners gerealiseerd kunnen worden. We stimuleren marktkansen voor Groene, Gezonde en Slimme oplossingen en helpen graag deze business cases investeerbaar te maken.

De rol en ondersteuning van EBU verschilt per initiatief en business case, maar ook per fase: van inspirator tot marktverkenner, consortiumbouwer en ambassadeur. EBU verbindt en opent deuren om tot een werkend consortium te komen. Er is in de regio Utrecht en ver daarbuiten vaak voldoende kennis, geld en ondernemerschap aanwezig om maatschappelijke uitdagingen om te zetten in economische kansen. EBU brengt al deze aspecten bij elkaar. Het aanwezige investeringskapitaal brengen we daarmee in de markt, waarmee de markt vervolgens producten en diensten ontwikkelt die nationaal en vaak ook internationaal schaalbaar zijn.

Inspiratie en nieuwe ontwikkelingen komen het best tot hun recht als we samen aan de slag gaan. Daarom organiseren wij als EBU met regelmaat verschillende soorten Get Connected bijeenkomsten voor ons netwerk. Daarnaast bieden wij toegang tot verschillende (regionale) investeringsfondsen, zoals het Groen, Gezond, Slim Fonds en het Garantiefonds Energie.

Wilt u op de hoogte blijven en uitnodigingen ontvangen voor relevante bijeenkomsten? Vul dan het onderstaand contactformulier in.

Get Connected - Vul onderstaand formulier in en blijf op de hoogte

 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl