Get Connected Jaarcongres

“De wereld in Utrecht. Utrecht in de wereld”

Donderdag 11 oktober organiseren we als Economic Board Utrecht het Get Connected jaarcongres. Dit jaar vormt een hele speciale plek het toneel: de Global Goals Climate Planet op het vernieuwde Jaarbeursplein in Utrecht. Een grote wereldbol waarbinnen het event plaatsvindt.

De komst van de Climate Planet biedt een unieke kans om de balans op te maken en te laten zien op welke manier wij als regio bijdragen aan het realiseren van de Global Goals. Waar lopen we voorop in de wereld en waarop moeten we een extra stap zetten? De wereld in Utrecht, Utrecht in de wereld.

De afgelopen jaren heeft u tijdens het Get Connected jaarcongres kennis kunnen maken met Healthy Urban Living, de bijbehorende economische kansen, maar ook de centrale rol van de mens hierin.

Voorinschrijving

Laat u 11 oktober inspireren, doe nieuwe, relevante contacten op in het Get Connected netwerk en ontdek hoe u bij kunt dragen aan groene, gezonde en slimme initiatieven die aansluiten op de Global Goals en bijdragen aan een groene, gezonde en slimme regio.

Binnenkort kunnen we meer informatie over het programma bekendmaken en kunt u zich inschrijven voor het Get Connected Jaarcongres. Wilt u als eerste het programma en de aanmeldlink in uw mailbox ontvangen? Save the Date en schrijf u in voor de voorinschrijving. Begin juli worden de werksessies voor het ochtendprogramma bekendgemaakt.

 

Voorinschrijving

Maak uw interesse bekend middels de voorinschrijving en ontvang als eerste het programma en de aanmeldlink in uw mailbox. 

Naar de voorinschrijving

Climate Planet

Het Get Connected jaarcongres vindt plaats op een hele speciale en unieke plek, namelijk Climate Planet Utrecht.

Lees meer over de Climate Planet