Domein
Categorie

Focusgroep StartupUtrecht

Donderdag 11 oktober vond het Get Connected jaarcongres plaats in het stationsgebied van Utrecht, met als hoogtepunt het plenaire programma in de Climate Planet. In de ochtend vonden er op diverse locaties in het stationsgebied diverse interactieve sessies plaats. Al deze sessies droegen bij aan één of meerdere Global Goals. Eén van deze sessies was de focusgroep StartupUtrecht.

Focusgroep StartupUtrecht

Bepaal samen met ons de nieuwe speerpunten

Geef het Utrechtse startup-klimaat een boost en denk mee over de nieuwe strategische agenda van StartupUtrecht. De afgelopen twee jaar zijn er mooie resultaten geboekt, die geholpen hebben om startups en scale-ups te laten groeien. Die positieve vibe willen we de komende twee jaar vasthouden en verder uitbouwen. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Want we doen het voor jou. Tijdens deze sessie gaan we graag met je in gesprek over het nieuwe programma van StartupUtrecht. Wat hebben startups en scale-ups in de regio Utrecht nodig? Waar liggen kansen en belemmeringen? En waar moeten we onze energie op inzetten? Draag bij aan een startup-klimaatverandering.

De focusgroep StartupUtrecht vond plaats van 11:00 uur tot 12:30 uur in Jaarbeurs Meetup in het Beatrixgebouw. Bekijk ook het complete overzicht van de ochtendsessies.

 

 

Klaes Sikkema

Klaes Sikkema is domeinmanager Slim bij Economic Board Utrecht.

06-43044837 06-43044837