Domein
Categorie

Netwerksessie EduTech

Donderdag 11 oktober vond het Get Connected jaarcongres plaats in het stationsgebied van Utrecht, met als hoogtepunt het plenaire programma in de Climate Planet. In de ochtend vonden er op diverse locaties in het stationsgebied diverse interactieve sessies plaats. Al deze sessies droegen bij aan één of meerdere Global Goals. Eén van deze sessies was de Netwerksessie EduTech

Netwerksessie EduTech

Onderwijsinnovaties die elkaar versterken

In de regio Utrecht bruist het van de goede ideeën en initiatieven waarbij moderne technologie wordt ingezet om het onderwijs te verbeteren. Deze EduTech initiatieven en werkgroepen hebben vaak geen weet van elkaars bestaan. Dat kan beter. In deze netwerksessie brengen we verschillende EduTech initiatieven bij elkaar. Als we streven naar opschaling en profilering van Utrecht als dé EduTech-regio, dan moeten we zichtbaar maken wat er is, meer kansen bieden en kennis en informatie delen. Op welke plekken wordt gewerkt aan welke kansrijke onderwijsprojecten? Hoe kun jij bijdragen? En wie heb je nodig om jouw initiatief verder te brengen? Hier ontmoet je ze! Kom naar deze netwerksessie, waar we samen de Utrechtse EduTech community versterken. Deel jouw kennis en ervaring en breng de EduTech ontwikkeling naar het volgende niveau.

De netwerksessie vond plaats van 09:00 uur tot 10:30 uur in Jaarbeurs Meetup in het Beatrixgebouw. Bekijk ook het complete overzicht van de ochtendsessies.

 

Klaes Sikkema

Klaes Sikkema is domeinmanager Slim bij Economic Board Utrecht.

06-43044837 06-43044837