Domein
Categorie

Marketplace Health Hub Utrecht plein

Maak kennis met de partijen die u kunt vinden op het Health Hub Utrecht plein op het Utrecht Region Get Connected jaarcongres. Download hier het programmaboek voor een overzicht van het complete programma. 

DigiDok 

Digidokter is een nieuw initiatief in Nederland, hoe schalen we op? Hoe financieren we digitale zorg nu en in de toekomst?
www.digidok.nl

Kennis- en datahub Gezond Stedelijk leven

RIVM heeft samen met het exposome programma van de Universiteit Utrecht en de EBU het initiatief genomen om data en kennis inzake gezond stedelijk leven in te winnen en te ontsluiten om initiatieven ten aanzien van de verbetering van de stedelijke leefomgeving te stimuleren. 
www.rivm.nl

Persoonlijke gezondheid

Open Health Hub zag dat de artsen en verpleegkundigen steeds meer bezig zijn met gegevens in te voeren, dan met de patiënt. Vele vragen zijn standaard en hadden ook vooraf al gesteld en voorbereid kunnen worden. Zorgverleners zijn zo overbelast, terwijl het anders kan.
www.openhealthhub.com

Rapid Health

Maak kennis met acht Taiwanese startups uit het gezondheid-ecosysteem op de Rapid Health stand.
www.taiwanglobalization.net

Slaap platform

Meer dan 40 % van de bevolking slaapt regelmatig niet voldoende, met consequenties voor gezondheid en productiviteit. Kunnen we daar iets aan doen?

Vitaliteitslab

Hoe stimuleren we in alle leeftijden en omstandigheden vitaliteit als belangrijke pijler voor gezondheid en economie?

Diagnose Voeding & Gezondheid

Het programma Diagnose Voeding & Gezondheid is opzoek naar nieuwe innovaties en initiatieven op het snijvlak van voeding én gezondheid die we kunnen ondersteunen bij het vergroten van hun maatschappelijke impact.
www.diagnoseprogrammas.nl/diagnose-voeding -en-gezondheid

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58