Talks | Get Connected jaarcongres

Tussen 13.30u en 15.00u vinden vanaf het hoofdpodium in Studio 21 in Hilversum diverse talks plaats, onder moderatie van dagvoorzitter Maarten Bouwhuis: 

13.30 | Talk URECA: Corona-ondersteuning voor ondernemers in de regio Utrecht

Gert Jan Jansen op de Haar

Het zijn spannende en onzekere tijden voor ondernemers. Regionale bedrijven, gemeenten en provincie Utrecht hebben daarom de handen ineen geslagen. Met als doel: alle ondernemers helpen die geraakt worden door de gevolgen van de coronapandemie. Zo is onder stoom en kokend water op 2 april de Utrecht Region Economische Corona Alliantie tot stand gekomen. Kortweg: URECA. Live vanuit studio 21 in Hilversum neemt projectleider Gert Jan Jansen op de Haar je mee in de totstandkoming van URECA, voorbeeldverhalen en ervaringen van geholpen ondernemers. En kijkt hij vooruit. Hoe zal URECA ook de komende maanden nog ondersteuning kunnen bieden?

14:00 | Talk Dutch Media Week

14.30 | Talk Fieldlab Kanaleneiland/Papendorp

Nathan Rozema

In een samenwerking tussen bedrijven en een wijkcoöperatie wordt in Kanaleneiland en Papendorp een fieldlab ingericht waar Smart City en Smart Health worden gecombineerd. De pas opgerichte wijkcoöperatie en het wijkuitzendbureau werken samen met lokale bedrijven op specifieke vraagstukken als het gaat om werk/inkomen, mobiliteit en vitaliteit. Live vanuit studio 21 in Hilversum neemt projectleider Nathan Rozema je mee in dit initiatief. Lees hier alvast meer over dit fieldlab.

Meld je nu aan! 

Meld je aan voor het Utrecht Region Get Connected jaarcongres op 8 oktober 2020. Tussen 13.00u en 17.00u organiseren we met een veelheid aan partners diverse digitale subsessies en live vanuit Studio 21 in Hilversum een afsluitend plenair programma. Ondanks de bijzondere tijden komen we 8 oktober toch (digitaal) samen in een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten.

Klik hier om je aan te melden

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58