Categorie

Utrecht versnelt - Utrecht Region Get Connected jaarcongres

Donderdag 10 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats in Stadion Galgenwaard, Utrecht. Heeft u zich al aangemeld? Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven.

Het Utrecht Region Get Connected jaarcongres is een congres van en voor de regio. Vanaf 12.30u bent u van harte welkom in stadion Galgenwaard. Op vijf 'pleinen' kunt u zich laten inspireren in de vorm van sessies, discussietafels of op de marketplace. Op 10 oktober verwelkomen we u graag op het Future City plein, het Groen plein, het Talent plein, het Health Hub Utrecht plein of op de International Square. Wilt u weten wat u kunt verwachten op de pleinen? Meer dan de helft van de sessies kunt u nu al vinden op onze website!

In een vijftigtal sessies die wij met onze partners organiseren in festivalstijl tussen 12.30u en 16.00u, komen (regionale) ontwikkelingen aan de orde. De komende weken maken we de rest van de sessies en de deelnemers van de marketplace bekend via onze website. Zo zijn er sessies rond thema’s als Smart Stedenbouw, Kantoren als Grondstoffendepot, de opgaves van de Health Hub Utrecht en verborgen talent in de regio. Met genoeg ruimte om te netwerken.

Tussen 16.00u en 17.30u vindt het plenaire programma plaats. Zo zullen we onder meer stilstaan bij het tienjarig bestaan van UtrechtInc en zijn er bijdragen van VodafoneZiggo en burgemeester van Utrecht dhr. Van Zanen. 

 

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58