Over het Get Connected jaarcongres

> Terug

Donderdag 10 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats in Stadion Galgenwaard, Utrecht. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. 
 

Samen vooruit

Het aantal inwoners in onze regio groeit de komende decennia sterk met als gevolg grote uitdagingen voor wonen, werken en leven. We zien dat er nog veel moet gebeuren om de droom van gezonde inwoners in een gezonde leefomgeving waar te maken. Dit vergt innovatie, samenwerking en vooral opschaling van oplossingen die werken, werk creëren en bedrijven doet groeien. 

Digitale toepassingen die onze gezondheid verbeteren, groene en gezonde woningen; slimme samenwerkingen om nijpende tekorten op de arbeidsmarkt te lijf te gaan; nieuwe financieringsvormen en kantoren als grondstoffendepot. Het bruist in onze regio. Nu samen vooruit.

Regionaal festival

Het Utrecht Region Get Connected jaarcongres is een congres van en voor de regio. Organiserende partij is Economic Board Utrecht. In een vijftigtal sessies die wij met onze partners organiseren in festivalstijl tussen 13.00u en 16.00u, komen (regionale) ontwikkelingen aan de orde binnen de thema’s slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital agenda, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht. Op vijf 'pleinen' kunt u zich laten inspireren in de vorm van sessies, discussietafels of op de beursvloer. Met genoeg ruimte om te netwerken. Op 10 oktober verwelkomen we u graag op het Future City plein, het Groen plein, het Talent plein, het Health Hub Utrecht plein of op de International Square.

Tussen 16.00u en 17.00u vindt het plenaire programma plaats.

Regio iconen

You’re welcome in Utrecht Region

Het beste van twee werelden is wat de regio Utrecht is. Het rustgevende buitenleven met de bossen, rivieren en het eindeloze polderlandschap. Daarnaast het stedelijke leven met levendige terrassen, musea vol prachtige kunst en bruisende festivals. En deze twee zijn tijdens een bezoek prima te combineren doordat ze nooit meer dan 15 tot 30 minuten bij elkaar vandaan liggen. Natuurlijk dichtbij de stad! 

Alle theaters en round tables zijn op 10 oktober vernoemd naar Utrechtse iconen. De top 10 must sees van onze regio.

Meer weten? Ga naar www.visitutrechtregion.com

Tijdschema

12.30u Inloop
13.00u - 15.45u Get Connected festival: sessies en netwerken op de pleinen
16.00u - 17.30u  Plenair programma
17.30u Netwerken en borrel