Plenair programma 10 oktober

>Terug

Regio Utrecht versnelt?!

Het plenaire programma op 10 oktober tussen 16.00u en 17.30u staat in het teken van versnelling op het gebied van digitalisering in onze regio. We vieren met u concrete resultaten en kijken vooruit. We delen beloftes en ambities op het gebied van digitalisering als middel om onze droom van gezond stedelijk leven te verwezenlijken.

Elaine Trimble, internationale spreker op het gebied van ‘smart and resilient cities’, verzorgt de keynote. Als ‘thought leader’ neemt ze ons mee hoe digitale technologie steden kan helpen om groener, gezonder en slimmer te worden. Wat is daarvoor nodig? Welke eisen stelt dit aan onze regio?

Er zijn bijdrages van: burgemeester van Utrecht dhr. Jan van Zanen, Jeroen Hoencamp (CEO VodafoneZiggo), Lotte de Bruijn (directeur NL Digital), Jos de Groot (directeur Digitale Economie bij EZK), Engbert Verkoren (CEO Conclusion), Klaas Verschuure (wethouder gemeente Utrecht), Fatma Koşer Kaya (wethouder gemeente Amersfoort), Els van Schie (directeur RIVM), Jorg Kop (Managing Director UtrechtInc) en kwartiermaker Nathal van Rijn (kwartiermaker Regionale ontwikkelmaatschappij).

Dagvoorzitter is Maarten Bouwhuis (BNR Nieuwsradio).

Benieuwd naar het programma van de hele middag? Download hier het programmaboekje.