Over het congres

> Terug

Donderdag 8 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. 
 

Regionaal festival

Het Utrecht Region Get Connected jaarcongres is een congres van en voor de regio. Organiserende partij is Economic Board Utrecht. In de verschillende sessies die wij met onze partners organiseren in festivalstijl komen (regionale) ontwikkelingen aan de orde binnen de thema’s slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital agenda, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht. Op meerdere 'pleinen' kunt u zich 8 oktober 2020 laten inspireren in de vorm van sessies, discussietafels of op de beursvloer. Met genoeg ruimte om te netwerken. 

Regio iconen

You’re welcome in Utrecht Region

Het beste van twee werelden is wat de regio Utrecht is. Het rustgevende buitenleven met de bossen, rivieren en het eindeloze polderlandschap. Daarnaast het stedelijke leven met levendige terrassen, musea vol prachtige kunst en bruisende festivals. En deze twee zijn tijdens een bezoek aan de regio prima te combineren doordat ze nooit meer dan 15 tot 30 minuten bij elkaar vandaan liggen. Natuurlijk dichtbij de stad! 

Alle theaters en round tables zijn op 8 oktober vernoemd naar Utrechtse iconen. De top 10 must sees van onze regio.

Meer weten? Ga naar www.visitutrechtregion.com

Tijdschema

Volgt.