Healthy Urban Office Challenge

We zijn een groot deel van de dag op ons werk, waar onder meer binnenklimaat, daglicht, akoestiek bijdragen aan ons welzijn. Een groen, gezond en inspirerend kantoorgebouw draagt bij aan creativiteit en welzijn van medewerkers en verhoogt werknemerstevredenheid. Een gezond kantoor zorgt ook voor 10 procent hogere productiviteit en kan daarmee bijdragen aan een efficiëntere organisatie.‚Äč

Ook tijdens deze tweede editie van de Healthy Urban Office Challenge was de regio op zoek naar inspirerende organisaties met ambitieuze projecten om kantoorpanden groen, gezond en slim te maken. Denk aan energiebesparing, hergebruik van grondstoffen, duurzame mobiliteit en gezond binnenklimaat.

Onder leiding van voorzitter Jaap van Rhijn beoordeelde de jury de drie finalisten en keek daarbij vooral naar overall ambitie, integraliteit, innovativiteit, brede toepasbaarheid en de mate waarin het project anderen inspireert om hun kantoor te verduurzamen. De winnaar is op woensdag 30 mei bekendgemaakt tijdens de finale van de challenge.

Arcadis Amersfoort, Europalaan 100-500 (Utrecht) en Koninklijke Ginkel Groep (Veenendaal) zijn de drie finalisten van de Healthy Urban Office Challenge 2018.

De winnaar van de Healthy Urban Office Challenge 2018 is Arcadis Amersfoort.

Download het juryrapport

Download de toelichting bij de publieksstemming

 

Meer informatie

Download hier de meest gestelde vragen en de jurycriteria,
 

Download FAQ

 

Contact

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact op.
 

E-mail

 

 

 

Laatste nieuws


Dit waren de drie finalisten van de Healthy Urban Office Challenge 2018:

 

De Healthy Urban Office Challenge is een initiatief van: