Domein
  • Groen
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Initiatief
  • Groene, gezonde kantoren
Categorie
  • Nieuws

Inzenden langer mogelijk voor Healthy Urban Office Challenge

Inzenden voor de Healthy Urban Office Challenge (HUOC) is mogelijk tot en met 29 april 2018. De oorspronkelijke deadline is op verzoek van een aantal ambitieuze kantooreigenaren en -gebruikers uitgesteld. Met het verschuiven van de deadline hoopt de jury inzenders die in tijdsnood zaten, een kans te geven om hun project alsnog in te dienen.

Healthy Urban Office Challenge

Tijdens de HUOC is de regio Utrecht op zoek naar inspirerende organisaties met ambitieuze projecten om kantoorpanden groen, gezond en slim te maken. Denk aan kantoren waar maatregelen zijn en worden genomen als het gaat om energiebesparing, duurzame mobiliteit, hergebruik van grondstoffen en een gezond binnenklimaat.

Criteria

De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van 7 criteria: Energie, Circulair, Mobiliteit, Gezondheid, Groen, Slim en Borging in de organisatie. De winnaar ontvangt naast publiciteit en een trofee een prijzenpakket met daarin producten en diensten die helpen de duurzaamheidsambities verder te realiseren. De prijzenpartners en totale waarde van het pakket worden gedurende de challenge bekend gemaakt.

Aanmelden

Meld uiterlijk zondag 29 april uw project aan via economicboardutrecht.nl/huoc en misschien wordt u op 30 mei 2018 winnaar van de HUOC 2018.

Aanmelden

De Healthy Urban Office Challenge 2018 is een initiatief van provincie Utrecht, gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en Economic Board Utrecht.

 

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256