Domein
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Categorie

Expertpanel buigt zich over inzendingen HUOC

Inschrijving gesloten, genomineerden vrijdag 4 mei bekend

De deadline inzendingen van de Healthy Urban Office Challenge 2018 is verstreken. Dat betekent dat alle inzendingen binnen zijn en het nu aan het expert panel is om uit de inzendingen de genomineerden te selecteren. Dat gebeurt tijdens de expertbijeenkomst op donderdag 3 mei aanstaande. Inzenders worden nog dezelfde dag geïnformeerd over hun eventuele nominatie.

‘De kwaliteit van de inzendingen is hoog’, zegt Irene ten Dam, voorzitter van het expertpanel. ‘Na de eerste editie van de Healthy Urban Office Challenge vorig jaar hebben we het aanmeldformulier aangescherpt en vragen we inzenders om een plan van aanpak in te dienen. Daarmee leggen we de lat wat hoger voor inzenders, dat zien we terug in de kwaliteit van de inzendingen. En daar is het ons om te doen. We zijn er trots op dat de kantoren in de regio steeds vaker groen, gezond en slim zijn. Hou ook de media in de gaten, want u kunt binnenkort ook weer uw publiekstem uitbrengen.’

Finale 30 mei

De finale en prijsuitreiking van de challenge vinden plaats op woensdag 30 mei tussen 15.00 en 18.00 uur in ./utrecht aan de Europalaan in Utrecht. 

 

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256