Domein
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Categorie

Jury Healthy Urban Office Challenge

Op 30 mei is de finale van de Healthy Urban Office Challenge. De winnaar wordt bepaald aan de hand van zeven criteria door een jury. Met trots presenteren wij u de jury van de Healthy Urban Office Challenge.

De jury zal bestaan uit:

Jaap van Rhijn – Voorzitter werkgroep kantoren DGBC (juryvoorzitter)
Rob Brugts – Directeur Provincie Utrecht
René Groen – Gemeente Utrecht 
Aukje Kuypers – Directeur Kuypers en zakenvrouw 2018
Xander Meijer – Oprichter De Nieuwe Draai
Marnix Jan van der Moolen – Directeur Xcellent Groep
Herman Schiltkamp – General Manager Warmtebouw BV (winnaar 2017)
Ilja Werkhoven – Directeur NEVAP
Jan-Willem Stegeman - Wethouder Duurzaamheid van Amersfoort

Best practices binnen de sector

Jaap van Rhijn is juryvoorzitter van de HUOC. Hij is binnen het Deltaplan duurzame renovatie van de Dutch Green Building Council voorzitter van de werkgroep kantoren, en ziet de Healthy Urban Office Challenge als een mooie manier om best practices binnen deze sector boven tafel te krijgen. “Veel partijen zijn al aan de slag met de verduurzaming van kantoren. Er zijn echter ook nog veel eigenaren en gebruikers die niet goed weten waar ze moeten beginnen. We hopen er met deze challenge voor te zorgen dat partijen elkaar inspireren om de lat hoog te leggen”.

Onder aanvoering van Jaap van Rhijn zal de jury zich tijdens het juryberaad buigen over de inzendingen voor de Healthy Urban Office Challenge. Samen bepalen zij welk kantoor uit de regio het meest groen, gezond en slim is.

Criteria

De inzendingen worden beoordeeld aan de hand van zeven criteria: Energie, Circulair, Mobiliteit, Gezondheid, Groen, Slim en Borging in de organisatie. De winnaar ontvangt naast publiciteit en een trofee een prijzenpakket met daarin producten en diensten die helpen de duurzaamheidsambities verder te realiseren.

Finale

De finale en prijsuitreiking van de challenge vinden plaats op woensdag 30 mei tussen 15.00 en 18.00 uur in ./utrecht aan de Europalaan in Utrecht.

 

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256