Stel een vraag

Bent u op zoek naar financiering of hulp bij het aanscherpen van uw business case? De Economic Board Utrecht (EBU) biedt u een overzicht van verschillende regionale investeringsfondsen.

Bekijk hier welk investeringsfonds voor u relevant is.
We kunnen u helpen met de volgende instrumenten:
Ik ben:
als:
En ik heb hulp nodig bij:

Voor alle investeringsfondsen gelden specifieke voorwaarden. Wij adviseren u eerst contact op te nemen met de EBU, voordat een aanvraag wordt ingediend. Daarbij wordt vooral gekeken of er voldoende aansluiting is met de strategische agenda van de EBU.

Uw initiatief moet in ieder geval bijdragen aan een groene, gezonde en slimme regio. Projecten en programma’s moeten een maatschappelijk en economisch effect hebben in de provincie Utrecht, doordat het onder meer leidt tot meer werkgelegenheid, meer private investeringen of tot versterking van de (internationale) concurrentiepositie van Utrechtse ondernemingen. Daarnaast wordt gekeken of een initiatief opgeschaald kan worden en of er een goede economische basis is.

Voor meer informatie over (landelijke) investeringsfondsen kunt u ook de website van RVO bezoeken via http://www.rvo.nl.

De Economic Board Utrecht streeft naar correcte en actuele informatie op deze site, maar kan niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop zij wordt ontvangen, of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Daarom kunt u aan de informatie op deze pagina's geen rechten ontlenen.
 
De Economic Board Utrecht aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie. Binnen deze website zijn ook zoveel mogelijk relevante externe links opgenomen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.