Domein
Categorie

131 FD gazellen in regio Utrecht

Onlangs zijn de FD Gazellen - de awards voor snelgroeiende bedrijven- weer uitgereikt. Dit jaar is het aantal FD Gazellen in de regio licht gestegen ten opzichte van vorig jaar. In 2018 waren er namelijk 115 FD Gazellen in de regio, in 2019 zijn dit er 131.

In de regionale ranking (Utrecht, Gelderland, Overijssel) sleepten Utrechtse bedrijven twee gouden, twee zilveren en een bronzen gazelle binnen. Credit Linked Beheer en Plat4mation wonnen als snelstgroeiende bedrijven goud. Hipex en Fellowmind wonnen zilver, en Capital Value Taxaties ging er met het brons vandoor. Credit Linked Beheer (Baarn) won ook de nationale ranking als snelste groeier.

Andere FD Gazellen dit jaar zijn o.a. AFAS Holding (Leusden), Viqtor Davis (Utrecht), Cloudwise (Woerden), PS Energy Services (Nieuwegein), Arte Viva (Wijk bij Duurstede) en VisionBI (Utrecht). Tussen de snelst groeiende bedrijven in de regio Utrecht zitten veel e-commercebedrijven, IT-bedrijven, en bureaus op het gebied van organisatieadvies en arbeidsbemiddeling (werving, selectie en detachering). Verder valt op dat zeker de helft van de gazellen van dit jaar nieuwkomers in de lijst zijn.

Bekijk de FD Gazellen op de interactieve awardwinnaarskaart waar inmiddels bijna 350 awardwinnende bedrijven in de regio Utrecht zijn terug te vinden.

Mist u een award? Of heeft u een prijs gewonnen en staat u nog niet op de kaart, vul dan het formulier in. Wij nemen contact met u op.

Joey Horst

Joey Horst is binnen Economic Board Utrecht verantwoordelijk voor onderzoek en business intelligence.