Domein
Categorie

115 FD Gazellen in regio Utrecht

Onlangs zijn de FD Gazellen - de awards voor snelgroeiende bedrijven- weer uitgereikt. Ook dit jaar is het aantal FD Gazellen in de regio Utrecht (provincie Utrecht en gemeente Hilversum) gestegen, van 104 in 2017 naar 115 in 2018.

September Advies (Utrecht), Vergelijkgroep (Utrecht), Plat4Mation (Utrecht), Capital Value (Utrecht), en SmartPhonehoesjes.nl (Leusden) behoren tot de top drie van sneltste groeiers in hun categorie. Ze gingen met een gouden, zilveren, of bronzen Gazelle naar huis. Tussen de snelst groeiende bedrijven in de regio Utrecht zitten veel E-commercebedrijven, organisatie-adviesbureaus, ICT-bedrijven en arbeidsbemiddeling bureaus (recruitment-, werving- en selectie en detacheerbureaus).

Bekijk de FD Gazellen op de interactieve awardwinnaarskaart waar inmiddels een kleine 300 awardwinnende bedrijven in de regio Utrecht zijn terug te vinden.

Mist u een award? Of heeft u een prijs gewonnen en staat u nog niet op de kaart, vul dan het formulier in. Wij nemen contact met u op.

Foto: Het Financieele Dagblad / Sander Nieuwenhuys

Joey Horst

Joey Horst is binnen Economic Board Utrecht verantwoordelijk voor onderzoek en business intelligence.