Domein
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Categorie

24 mei prijsuitreiking Healthy Urban Office Challenge

In de Healthy Urban Office Challenge zoekt de regio Utrecht naar de meest inspirerende projecten op weg naar groene, gezonde en slimme kantoren. Laat u 24 mei inspireren door de 10 finalisten tijdens de slotbijeenkomst, waar de jury de winnaar van 2017 bekendmaakt.

De winnaar mag zich een jaar lang het meest inspirerende project noemen als het gaat om groene, gezonde en slimme kantoren. De prijs ter waarde van 15.000 euro bestaat uit een pakket met daarin producten en diensten die de winnaar helpen om de volgende stap te kunnen zetten om zijn of haar plannen en ambities te realiseren. Meld u hier aan voor de finale bijeenkomst van de Healthy Urban Office Challenge.

Programma

15.30   Inloop
16.00   Welkom door dagvoorzitter Gert Jan Jansen
16.10   Keynote speech “hoe creëer ik duurzame waarde?” over groene, gezonde en slimme kantoren door Thomas Ummels, Executive Development Director OVG Real Estate
16.30   Voorstellen prijzenpartners en genomineerden
16.55   Bekendmaking winnaar Healthy Urban Office Challenge 2017, door Peter Ruchti, CEO draaijer+partners, gevolgd door prijsuitreiking door Lot van Hooijdonk, wethouder duurzaamheid gemeente Utrecht
17.15   Afsluiting en borrel
18.30   Einde

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats in De Pyth, Pythagoraslaan 101 in Utrecht. Dit voormalig provinciekantoor is in 2015 volledig gerenoveerd tot energielabel A. De Pyth is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Snelbus 28 stopt voor de deur en rijdt iedere 6 minuten vanaf CS (reistijd 10 minuten).

Komt u met de auto, dan is het eerste uur parkeren gratis. Vanaf het tweede uur zijn de kosten € 1,50 per uur achter het gebouw en € 2,50 op het parkeerdek.

Meer informatie en aanmelden

Wilt u zich laten inspireren door duurzame kantooreigenaren en –gebruikers uit de regio? Of bent u benieuwd welke duurzame maatregelen u morgen al kunt nemen? Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier voor de finalebijeenkomst van de Healthy Urban Office Challenge.

Op 3 mei worden de genomineerden bekend gemaakt. Hou hiervoor de website van Economic Board Utrecht in de gaten. Hier vindt u ook meer informatie over de Healthy Urban Office Challenge.

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256