Meld je nu aan voor het Utrecht Region Get Connected jaarcongres

Toekomstperspectief in bijzondere tijden

Via deze weg nodigen we je van harte uit digitaal aanwezig te zijn op het Utrecht Region Get Connected jaarcongres op 8 oktober 2020. Tussen 13.00u en 17.00u organiseren we met een veelheid aan partners diverse digitale subsessies en live vanuit Studio 21 in Hilversum een afsluitend plenair programma. Ondanks de bijzondere tijden komen we 8 oktober toch (digitaal) samen in een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten.

Klik hier om je aan te melden

Samen met ons netwerk kijken we optimistisch naar de toekomst. Met ‘gezond stedelijk leven’ al enkele jaren als ons gezamenlijk kompas, werken we aan een toekomstbestendige leefomgeving met gezonde mensen en aandacht voor waardevolle digitalisering.

We sluiten onze ogen niet voor de gevolgen die de coronapandemie met zich meebrengt. Zo werken we sinds begin april als regio samen in de Utrecht Region Economische Corona Alliantie, waarin we ondernemers helpen om ook in coronatijd te kunnen blijven ondernemen. Op het jaarcongres zal niet alleen hiervoor aandacht zijn, maar ook voor de impact van corona op de arbeidsplaatsen in de regio.

Een krachtig middel om tot impactvolle oplossingen voor gezond stedelijk leven te komen, is Artificial Intelligence (AI). Onze regio heeft alles in huis om dé hub te worden als het gaat om human centered AI: de mens centraal in gezond stedelijk leven. 8 oktober gaan we in het programma hierover het gesprek aan.

Toekomstperspectief in bijzondere tijden, richting een groene, gezonde en slimme toekomst. Hoe zien we dat voor ons? Hoe richten we de herstelplannen zó in dat we sterker uit de crisis komen en tegelijkertijd een flinke stap zetten richting de doelen van het klimaatakkoord? En hoe zijn we als regio daarop ingericht? Welke rol kan de nieuwe Regionale Ontwikkelmaatschappij (ROM) regio Utrecht bijvoorbeeld spelen, als belangrijke uitbreiding van het regionale instrumentarium? Allemaal vragen die 8 oktober de revue zullen passeren. De komende tijd maken we via onze website meer bekend over het programma.

Schrijf je nu in voor het Utrecht Region Get Connected jaarcongres op 8 oktober

Na inschrijving ontvang je enkele dagen voor het congres de toegangslink en inloginstructies per mail.

Programma

12.30-13.00 Inlog en ontvangst op het digitale platform
13.00-13.30 Opening en welkom door dagvoorzitter Maarten Bouwhuis
13.30-15.00 Talks
13.30-15.30 Sessies
15.30-17.00 Plenair programma

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58