Categorie

AppGarage: zakelijk succes met apps!

Leiden mobiele apps tot meer sales, betere marketing, een hogere klantloyaliteit en de verbetering van uw zakelijk succes? Op het AppGarage congres (Bunnik, 12 november) krijgt u, als mogelijke opdrachtgever, inzicht in de antwoorden.

Op AppGarage krijgt u inzicht in hoe (en of) u apps succesvol kunt inzetten in uw bedrijfsvoering. Door slim in te spelen op de laatste trends en mogelijkheden wordt u voorloper in uw markt en bent u toekomstbestendig.

De technologische innovatie gaat steeds sneller en apps voor de mobiele omgeving zijn de nieuwe trend. Maar hoe brengt u nu uw zakelijke doelstelling samen met de mogelijkheden van zakelijke apps? Kiest uw onderneming de juiste businessmodellen voor het toepassen voor apps? Welke resultaten en welke doelen wilt u bereiken en bieden apps de juiste oplossing? Of bieden apps juist meer, andere en nieuwe resultaten?

AppGarage biedt naast de laatste trends en mogelijkheden van de markt eveneens een congres waar mensen uit de praktijk hun ervaringen presenteren. Vanuit een brancheperspectief worden tevens visies geschetst voor de toekomst, die veel dichterbij is dan menigeen denkt. De nadruk ligt op een 'mobiele' strategie voor het MKB. Helder en begrijpelijk zonder technische diepgang, hoewel deze partijen wel aanwezig zijn.

Onderwerpen die onder andere de revue passeren, zijn functionaliteiten en verdienmodellen van mobiele apparaten, toekomstbestendige mobiele strategieën en verhoging van de klantloyaliteit met een app. Niet alleen interessant voor directie en business consultants, maar tevens inspirerend voor marketing managers en andere ondernemers.

De Economic Board Utrecht steunt het AppGarage initiatief, omdat dit bij kan dragen aan economische groei, als de regionale ondernemers zich als opdrachtgever beter kunnen oriënteren op de (on)mogelijkheden van apps.

Speciaal voor u als EBU relatie is een kortingscode beschikbaar. De kortingscode EBU2014 kan ingevuld worden op http://www.appgarage.nl/inschrijven en geeft €100,- korting.

Voor meer informatie: www.appgarage.nl.

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58