Domein
Thema
  • Innovatieve interventies
Categorie

Conferenties My Circle of Life 2018

Een jaar lang samen vorm geven aan de zorg van morgen

In 2018 organiseert UCREATE een reeks van vier congressen rondom de zorg van morgen, onder de noemer My Circle of Life 2018. Gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven. Het is wat we allemaal willen en allemaal zouden moeten kunnen. Maar om vorm te geven aan toekomstige zorg die ons daarbij helpt, hebben we empathie nodig. Daarvoor moeten we niet denken vóór elkaar, maar mét elkaar.

Met dit doel komen mensen uit de werelden van design en zorg & welzijn in 2018 een jaar lang samen. In vier ‘crossover’ conferenties komen praktijk, onderzoek, beleid, ontwerp en ondernemen bij elkaar.

Vier conferenties; Van gezond opgroeien tot waardig sterven

De eerste conferentie vindt op 7 februari plaats: Gezond Opgroeien. Ontwerpen voor de zorg van morgen gaat over de juiste manieren om de focus op de eindgebruiker te leggen. Artsen, onderzoekers en ontwerpers nemen u hier in mee. Een plenair ochtendprogramma “Mijn Lijf, Mijn Brein” schetst de context van de levensfase: welke urgente problemen zijn er? Sprekers in de ochtend, zijn professionals uit zorg, onderzoek en creatieve industrie met een expertise op het gebied van de meest urgente problemen.

In het middagprogramma, “Mijn Dagelijks Leven” gaan we samen beginnen met het vormgeven van de zorg van morgen. In masterclasses en designsessies onder begeleiding van experts ga je zelf aan de slag met oplossingen voor de belangrijkste graadmeters van onze gezondheid: Slapen, Eten, Bewegen, Ontspannen en Vrijen.

Early Bird

Tot 31 december kunt u gebruik maken van de Early Bird-korting voor het congres.

Voor meer informatie en om u aan te melden gaat u naar de website van UCREATE.

 

Jelle van der Weijde

Jelle van der Weijde is domeinmanager Gezond bij Economic Board Utrecht

06-47556548 06-47556548