Domein
Thema
  • Slim gegevens gebruiken
Initiatief
Categorie

Dutch Future City Conference

Op 19 september 2018 organiseert de Future City Foundation samen met de Economic Board Utrecht, de Provincie Utrecht, de Jaarbeurs en andere partners de eerste editie van de Dutch Future City Conference.

Tijdens dit congres wordt definitief afgerekend met het idee dat de ‘smart city’ gaat over de toekomst. De ‘smart city’ is nu en nu moet de goede bestuurlijke, politieke en technische beslissingen genomen worden om een stad te maken die klaar is voor de toekomst en leefbaar blijft.

De Dutch Future City Conference stelt de vraag van steden en dorpen voorop. Tijdens het congres worden antwoorden gezocht op vragen van gemeenten. Door vraag en antwoord te verbinden, worden steden (en dorpen) een stap verder gebracht. Want technologie biedt tal van kansen voor het beter functioneren van onze ruimtelijke ordening, maar ze moeten wel bekend zijn.

Bij zijn? 

Bekijk hier het complete programma voor Dutch Future City Conference op 19 september. Het congres vindt plaats in de Jaarbeurs, Utrecht. 

Aanmelden

Pitch uw vraag of oplossing

Centraal tijdens dit congres staat het samenbrengen van vraag en aanbod. Daarom worden gemeenten en techbedrijven de kans om tijdens het congres hun smart city uitdaging of oplossing te pitchen voor een publiek van meer dan 250 ruimtelijke professionals, datadeskundigen en techbedrijven. Wilt u uw smart city vraag of oplossing pitchen? Meld u dan aan. 

Pitch aanmelden

 

 

Karen van der Moolen

Karen van der Moolen is domeinmanager Slim bij Economic Board Utrecht.

06-14843018 06-14843018