Categorie

Economic Board Utrecht supports Campus Party

Volgend jaar mei 2016 is Utrecht het toneel van de toekomst tijdens Campus Party; een vijfdaags evenement waar duizenden studenten, startups, gamers en geeks samenkomen om de toekomst vorm te geven. Uitgerust met laptops, robots, drones, VR en meer nemen zij deel aan challenges, hackathons, workshops en lezingen van inspirerende persoonlijkheden uit de wereld van ondernemerschap, science, technologie en internet.

Economic Board Utrecht is official supporter van Campus Party. We zijn erg enthousiast over het concept; talentvolle jongeren en startups uit heel Europa die vijf dagen lang, 24/7 aan de slag gaan met technologie en innovatie voor de maatschappij van de toekomst. Het past naadloos in onze ambitie uit te groeien tot meest leefbare economie van Europa. En niet alleen wij, ook Neelie Kroes, die Nederland op de kaart zet als de Europese vestigingsplaats voor startups, steunt Campus Party.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie van eerdere edities.

Ervaar Campus Party met ons mee!

Kom ook naar Campus Party, ontmoet talent vanuit de hele wereld en ervaar inspirerende lezingen. Met onze gezamenlijke betrokkenheid groeit Campus Party uit tot een terugkerend event dat Nederland en onze regio internationaal op de kaart zet als koploper in ondernemerschap, science, technologie en internet voor de maatschappij van de toekomst.

Ook uw organisatie kan deel uitmaken van de toekomst tijdens Campus Party. Laat duizenden deelnemers uw product hacken om het beter te maken. Bied workshops aan of beleef met uw medewerkers en relaties de unieke internationale vibe van dit event. Voor meer informatie over partnerships kunt u contact opnemen met Roderick Wijsmuller, via roderick@campus-party.org.

Doe mee! Meer informatie over Campus Party zal de komende tijd op de website van Campus Party verschijnen. Ook zullen wij u regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Campus Party Café

Elke derde donderdag van de maand vindt bovendien in de aanloop naar Campus Party een Campus Party Café plaats, op de zesde verdieping van het Beatrixgebouw in Utrecht. Tijdens deze cafés komt het Campus Party netwerk samen en geeft de organisatie een update rondom de ontwikkelingen richting Campus Party. 

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58