Categorie

Economische missie naar Zuid-Duitsland

Wilt u zakendoen in Zuid-Duitsland of bestaande zaken uitbreiden? Ga dan van 12 tot en met 14 april mee met de economische missie van RVO Nederland naar Zuid-Duitsland (deelstaat Beieren) onder leiding van de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Lilianne Ploumen.

De missie biedt een goede gelegenheid voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen om de markt in Duitsland te verkennen, bestaande contacten aan te halen en om nieuwe contacten te leggen. De programma’s voorzien in matchmaking, gekoppeld aan thematische seminars. Daarnaast zullen netwerkactiviteiten en bedrijfsbezoeken worden georganiseerd. Ten slotte kunnen de missies worden benut om bijvoorbeeld contracten of MoU’s te ondertekenen in het bijzijn van hoogwaardigheidsbekleders.

Thema’s werkbezoek

Het werkbezoek zal zich vooral richten op de volgende thema’s: Smart Industry, Cybersecurity, Machinery, MedTech, Urban mobility, Automotive, Logistiek en Agrifood. Op de website van RVO.nl leest u meer over deze thema’s en welke soorten matchmaking zullen plaatsvinden.

Gaat u mee?

Wees er snel bij; tot en met 18 februari kunt u zich aanmelden voor deze missie. De organisatie van deze economische missie is in handen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), in nauwe samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Nederlands economisch netwerk in Duitsland.

Voor meer informatie en om u aan te melden gaat u naar de website van RVO.nl.

Mocht u willen deelnemen aan de missie, dan ondersteunen wij als dit EBU van harte. Hiervoor kunt u contact opnemen met Jaap Breugem, domeinmanager Internationalisering, via jaap.breugem@economicboardutrecht.nl.

Jaap Breugem

Jaap Breugem is domeinmanager Internationalisering bij Economic Board Utrecht.

06-40398931 06-40398931