Domein
Categorie

Evaluatie MIT-regelingen regio Utrecht: Wat zijn uw ervaringen?

De provincie Utrecht evalueert momenteel de MKB Innovatiestimuleringsregeling Topsectoren Utrecht (MIT). De MIT-regeling in de regio Utrecht bestaat nu vijf jaar. Een geschikt moment om te kijken naar de effectiviteit van de regeling.

Provincie Utrecht is op zoek naar meer inzicht in het effect van de MIT-subsidies voor Haalbaarheidsprojecten en R&D samenwerkingsprojecten op de innovatiekracht van MKB-bedrijven. Onderzoeksbureau Sira Consulting voert in opdracht van provincie Utrecht dit onderzoek uit.

Heeft u ooit overwogen om een aanvraag in te dienen, maar heeft u dit nooit gedaan? Dan hoort de provincie graag uw motivatie. We vragen u daarom graag om deze korte enquête in te vullen.

Het invullen duurt maximaal 5 minuten. Sira Consulting verwerkt uw gegevens zo dat deze niet zijn te herleiden naar uw bedrijf. De provincie gebruikt de resultaten om te zorgen dat de subsidie in de toekomst een betere bijdrage kan leveren aan de innovatiekracht van ondernemers in de provincie Utrecht

Al wel een aanvraag gedaan?
Indien u al wel eerder een aanvraag heeft gedaan voor een MIT haalbaarheid of R&D samenwerkingsprojecten horen wij ook graag uw mening. U kunt dan deze enquête invullen. 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Namens de projectgroep Evaluatie MIT van de provincie Utrecht
Joost Strijtveen | joost.strijtveen@siraconsulting.nl

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58