Domein
Categorie

FC Utrecht voor een vitale stad

Zorg van de Zaak heeft zich begin juli officieel als hoofdsponsor aan FC Utrecht verbonden. Eén van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van bedrijfsgezondheidszorg gaat met de Utrechtse club een verbintenis aan om van Utrecht de vitaalste stad van Nederland te maken. 

Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bouwt Zorg van de Zaak aan een netwerk van bedrijven dat ervoor zorgt dat mensen kunnen blijven deelnemen aan werk. FC Utrecht vanuit haar kant heeft, naast haar sportieve doelstellingen, gezondheid én maatschappelijke participatie ook hoog in het vaandel staan. 

FC Utrecht Maatschappelijk & EBU

FC Utrecht gelooft erin dat zij, samen met Zorg van de Zaak, het verschil kan maken. De komende jaren gaan de partijen gezamenlijk maatschappelijke en preventieprogramma’s ontwikkelen, zodat zij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan een gezonder, vitaler en gelukkiger Utrecht. En dat is de doelstelling waar de EBU ook aan werkt. Hoe kunnen we sponsoring van sport inzetten om maatschappelijke doelstellingen te ondersteunen? Daarom is EBU een samenwerking aangegaan met FC Utrecht Maatschappelijk; om samen te werken aan Utrecht als vitale stad. 

Jelle van der Weijde

Jelle van der Weijde is domeinmanager Gezond bij Economic Board Utrecht

06-47556548 06-47556548