Domein
Categorie

Feestelijke opening eHealthweek met Zorginnovatiewinkel in Hoog Catharijne

De Zorginnovatiewinkel strijkt tegelijk met de eHealthweek neer in Utrecht. Op zaterdag 21 januari om 12:00 uur openen de deuren van de tijdelijke Utrechtse Zorginnovatiewinkel op Hoog Catharijne. De pop-up store biedt tot en met donderdag 16 februari de mogelijkheid om interessante ideeën voor zorginnovaties aan te dragen, in gesprek te raken over vernieuwing in de zorg, producten te bekijken en uit te proberen. 

Erik Gerritsen, Secretaris Generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Kees Diepeveen, Wethouder maatschappelijke ondersteuning en welzijn van de gemeente Utrecht openen zaterdag 21 januari om 12:00 uur op ludieke en originele wijze de Zorginnovatiewinkel. Aansluitend aan de opening vindt een mini-symposium over zorginnovatie en eHealth in de wijk plaats. 

De opening bijwonen?

Meld u dan nu aan via het aanmeldformulier voor de opening va de Zorginnovatiewinkel.
Meer informatie en het programma is te vinden op: www.dezorginnovatiewinkel.nl/utrecht.

Uw zorginnovatie, bijeenkomst of vergadering in de zorginnovatiewinkel? Lees verder.

De Zorginnovatiewinkel is vanaf zaterdag 21 januari tot en met donderdag 16 februari gevestigd op Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 89 in Utrecht (naast Albert Heijn). Openingstijden zijn: 11:00-16:30 uur (tenzij anders aangegeven). De winkel heeft geen winstoogmerk, bezoekers kunnen de producten bekijken en uitproberen maar niet kopen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Voor meer informatie over de eHealthweek: www.ehealthweek.net

Jelle van der Weijde

Jelle van der Weijde is domeinmanager Gezond bij Economic Board Utrecht

06-47556548 06-47556548