Domein
Thema
  • Circulaire economie
Initiatief
Categorie

Gamification brengt circulariteit naar de kantoorvloer!

CircularOffice Accelerator ronde 2 start in april; Bent u er bij?

Staat zero-waste en zero-verspilling hoog op de agenda? Wilt u ook inzicht krijgen in het verbeterpotentieel van uw kantooromgeving? Via een laagdrempelige online tool kunt u samen met uw team aan de slag. Wij geven u de handvatten en u duikt middels een quizvorm dieper uw eigen organisatie in.

Lisa van PHI Factory legt u namens CircularOffice graag uit wat de Accelerator inhoudt:

In mei starten we met ronde 2. Wilt u meer informatie of heeft u interesse om deel te nemen? Mail dan naar: circularoffice@economicboardutrecht.nl.
Meer informatie over CircularOffice? Kijk dan op: www.circularoffice.nl of download de flyer

In de video hieronder hoort u de ervaringen van de deelnemers van ronde 1.

Over CircularOffice

In groeiende stedelijke gebieden, zoals de regio Utrecht, wordt afval en CO2-uitstoot een steeds groter probleem. Circulaire kantoorgebouwen kunnen helpen afval te reduceren en CO2-uitstoot te verminderen. Circular Office wil deze ontwikkeling stimuleren en kantoorgebouwen op weg helpen om circulair te worden. Het samenwerkingsverband van partijen in het facilitaire domein wil ervoor zorgen dat kantoren in gebruik afvalvrij worden. Het doel is om een beweging op gang te brengen en om in 2021 50 kantoorgebouwen op weg te hebben geholpen richting een circulair kantoor. CircularOffice is een initiatief van Sodexo, Returnity en Economic Board Utrecht. Verder zijn als partner aangehaakt: Bammens, Westerveld, i-did, De Clique, Excess Materials Exchange (EME), Green Trash, GRO, Fungi Factory, Reprintable, Eco-creation en Plastic Dieet.

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256