Domein
Categorie

Get Connected Gezond

Op 17 mei 2018 organiseert de Economic Board Utrecht samen met haar partners de Get Connected Gezond. Tijdens de Get Connected wordt een update van de belangrijkste programma’s uit het domein Gezond gegeven. Het biedt ook de gelegenheid tot oproepen tot samenwerking en uitbouw van kansen en mogelijkheden.

Tijdens de Get Connected staan de belangrijkste initiatieven uit het EBU domein gezond centraal.

Na afloop van het programma is er de gelegenheid om te netwerken, oproepen tot samenwerking en uitbouw van kansen en mogelijkheden. Om 17.30 sluiten we aan met een gezamenlijk deel en de borrel op het congres Dialoog in Gemeenschap, dat tegelijkertijd plaatsvindt in het stadion.

De bijeenkomst zorgt voor nieuwe connecties tussen betrokken partijen, kennisinstellingen en bedrijven. De Get Connected is hét moment om uw collega’s te treffen die ook op het gebied van Gezondheid actief zijn in de regio Utrecht, waar u geïnspireerd wordt, uw hulpvraag kunt stellen en nieuwe contacten kunt opdoen die u verder kunnen helpen.

Aanmelden

Wij hopen van harte dat we u mogen verwelkomen en zien uw reactie graag tegemoet. U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier

Wilt u de Get Connected Gezond gebruiken om een hulpvraag te stellen of bent u op zoek naar een bepaalde partner? Vermeld dat dan bij uw aanmelding.

Jelle van der Weijde

Jelle van der Weijde is domeinmanager Gezond bij Economic Board Utrecht

06-47556548 06-47556548