Domein
Thema
  • Slim ondernemen
Initiatief
Categorie

Heerd Jan Hoogeveen nieuwe directeur StartupUtrecht

Per 1 juni 2018 neemt Inez Teunissen afscheid als directeur van StartupUtrecht. Zij zal opgevolgd worden door Heerd Jan Hoogeveen. Tot 1 september a.s. zal Heerd Jan zijn werkzaamheden als domeinmanager Slim (diensteninnovatie) bij de Economic Board Utrecht (EBU) voortzetten in combinatie met zijn nieuwe rol bij StartupUtrecht. Deze periode zal gebruikt worden voor het vinden van een vervanger en het overdragen van de agenda.

Maurice Bakker, cofounder en partner van Holland Startup: “Onder de bezielende leiding van Inez heeft StartupUtrecht in de afgelopen twee jaar veel mooie resultaten behaald, die bijdragen aan een beter startupklimaat in de regio. Inez heeft veel energie gestoken in de realisatie van Dotslash Utrecht en Startupfest Health. Maar ze heeft ook voor elkaar gekregen dat er nu een stevig en betrokken kernteam staat. De keuze voor Heerd Jan als opvolger is een logische: hij is al een paar jaar vast onderdeel van het kernteam, kent het netwerk en de economische agenda van StartupUtrecht en is volledig op de hoogte van waar we mee bezig zijn.”

In zijn functie als domeinmanager Slim bij de EBU heeft Heerd Jan een belangrijke bijdrage geleverd aan de realisatie van diverse mooie initiatieven in de regio. Voorbeelden daarvan zijn het Utrechtse Smart Industry fieldlab 3D Medical, de Smart Mobility Challenge en de Digital Competence Hub. Ook was hij betrokken bij de opbouw van StartupUtrecht. Heerd Jan: “Utrecht heeft een prachtig klimaat voor startups en scale-ups. Deze jonge bedrijven leveren een belangrijke bijdrage aan de transformatie van de economie. Ik krijg daar veel energie van en zie ernaar uit om verder te bouwen op het belangrijke werk dat Inez Teunissen heeft geleverd.”

Inez: “De afgelopen twee jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan het verstevigen van het startup ecosysteem in Utrecht. Ik wil alle partners en betrokkenen bedanken voor de fijne samenwerking en Heerd Jan veel plezier en succes wensen in deze mooie rol.”

 

www.startuputrecht.com

www.economicboardutrecht.nl

Karen van der Moolen

Karen van der Moolen is domeinmanager Slim bij Economic Board Utrecht.

06-14843018 06-14843018