Domein
Categorie

Innovatiemissie Smart Cities Barcelona

Bent u actief op het gebied van Smart Cities en heeft u de ambitie internationaal uit te breiden of wilt u uw internationale netwerk vergroten? Ga dan van 11 november 2018 tot en met 15 november 2018 mee met de Smart City innovatiemissie in Barcelona! 

Neem deel aan de Nederlandse Smart City innovatiemissie

Het jaarlijkse Smart City Expo World Congress (SCEWC) in Barcelona is dé ontmoetingsplek voor bedrijven, ondernemers, start-ups, steden en kennis- en onderzoekscentra die zich bezig houden met Smart City. Daarom organiseren RVO, NBSO Barcelona, Enterprise Summit & IFOL, Amsterdam Trade, Brainport Eindhoven en gemeentes Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Den Bosch een innovatiemissie voor Nederlandse organisaties die actief zijn in de Smart City sector, met de ambitie om hun zakelijke activiteiten of hun netwerk internationaal uit te breiden

Smart City Tracks

Ons doel is het aanbod en de meerwaarde van Nederlandse organisaties en bedrijven binnen de smart city sector zo concreet mogelijk te presenteren.

Het thema Smart City is in onderstaande zes thema’s (tracks) verdeeld:  

  • Urban Mobility
  • Circular Economy
  • Resilience (klimaat, water en energie)
  • Safety & Security
  • Healthy Living
  • Data

Voor elke track wordt een inhoudelijk programma aangeboden.

Programma

Het programma begint op zondagavond 11 november (20.00) met een informele kick-off receptie. Op maandag 12 november vindt het business evenement ‘The Dutch & Smart Cities: Shaping the future by challenging today’ plaats. Tijdens het business evenement organiseren we workshops, deep-dives en rondetafelgesprekken die ingaan op maatschappelijke uitdagingen en technologische concepten in steden. Van dinsdag 13 tot en met donderdag 15 november zijn er op het Holland Paviljoen van Smart City Expo World Congress pitches en netwerkmomenten

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan de innovatiemissie? Dan kunt u zich hier aanmelden. 

Niet van de partij maar wel interessant?

Mocht u niet van de partij kunnen zijn maar u hebt wel een interessante Smart City Propositie die maatschappelijk relevant is, stuur deze dan naar Klaes Sikkema. Een selectie van relevante Smart City Proposities zal worden meegenomen en waar mogelijk verbonden met relevante exposanten.

Colofon

De Smart City missie wordt georganiseerd door de gemeentes Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht, Brainport Eindhoven, de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Institute for the Future of Living, Enterprise Summit en Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Karen van der Moolen

Karen van der Moolen is domeinmanager Slim bij Economic Board Utrecht.

06-14843018 06-14843018