Domein
Thema
  • Innovatieve interventies
Initiatief
Categorie

Inschrijving Nationale Zorginnovatieprijs 2018 open

Ontwikkelt u een innovatie voor de zorg- of welzijnssector? En bevindt uw product of dienst zich in de opschalingsfase? Schrijf u dan nu in voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2018.

Win in totaal € 15.000

Op 15 maart 2018 wordt de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 uitgereikt. Een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. Nieuw dit jaar is dat er zowel een vakjuryprijs als een publieksprijs wordt uitgereikt.

De winnaar van de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 ontvangt:

  • Een geldbedrag ter waarde van in totaal € 15.000,-
    (€ 10.000,- voor de vakjuryprijs en € 5.000,- voor de publieksprijs)
  • Professionele begeleiding bij verdere ontwikkeling van je innovatie
  • Toegang tot het netwerk van Stichting Zorginnovatie Nederland en de betrokken regio’s

Een fantastische kans voor ondernemers om de ontwikkeling van hun innovatie te versnellen!

Schrijf je in vóór 31 december

De inschrijving voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2018 is vanaf vandaag geopend. Innovaties kunnen zich inschrijven tot eind dit jaar: op 31 december sluit de inschrijving.

In januari worden de regionale voorrondes gehouden. De regionale innovatienetwerken die aangesloten zijn bij zorginnovatie.nl selecteren daarin de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. Dit levert 10 genomineerden op voor de Nationale Zorginnovatieprijs. Deze 10 genomineerden gaan door naar de finale op 15 maart 2018.

Beoordeling door jury en publiek

Na de bekendmaking van de shortlist op 15 februari, kunnen genomineerden campagne voeren om zoveel mogelijk stemmen van het publiek voor zich te winnen. De innovatie met de meeste stemmen, wint de publieksprijs. Een vakjury zal zich ook buigen over de genomineerden en hen inhoudelijk beoordelen. De namen van de leden van de vakjury worden later bekend gemaakt.

Voor meer informatie over de Nationale Zorginnovatieprijs 2018  en voor het aanmelden, kunt u terecht op de website van ZorgInnovatie.nl.

Over de Nationale Zorginnovatieprijs

Zorginnovatie.nl heeft tot doel om innovatie in zorg en welzijn te versnellen. Ondernemingen die hun innovatie al uitgewerkt, getest en gelanceerd hebben, kunnen vaak een duwtje in de rug gebruiken om hun bedrijf echt tot een succes te maken. Daarom is de Nationale Zorginnovatieprijs in het leven geroepen. De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase. De Nationale Zorginnovatieprijs wordt in 2018 voor de derde keer uitgereikt. De uitreiking vindt plaats op het Health Valley Event.

Physitrack

Vorig jaar vertegenwoordigde Physitrack de regio Utrecht tijdens de landelijke finale. Physitrack (gesteund door Apple) loodst orthopedische oefeningen het digitale tijdperk in. Met Physitrack is het mogelijk via videochat een diagnose te stellen, een op maat gemaakt programma te maken en op afstand patiënten te monitoren. Wereldwijd wordt deze innovatie al door 20.000 fysiotherapeuten ingezet.

EBU is actief als partner binnen Zorginnovatie Nederland en heeft bijgedragen aan de oprichting van zorginnovatie.nl. Zorginnovatie.nl is een een community voor cocreatie van innovaties in zorg en welzijn. Jaarlijks wordt de landelijke Zorginnovatieprijs uitgereikt aan voor de beste zorginnovatie van het jaar.

Jelle van der Weijde

Jelle van der Weijde is domeinmanager Gezond bij Economic Board Utrecht

06-47556548 06-47556548