Categorie

JP van Seventer wint Lifetime Achievement Award bij de Dutch Game Awards 2017

Jan-Pieter van Seventer, Managing Director van Dutch Game Garden, heeft tijdens de Dutch Game Awards 2017 de Lifetime Achievement Award in ontvangst mogen nemen.

JP van Seventer heeft bijna twintig jaar ervaring in de gamesindustrie, waar hij zich bezig heeft gehouden met design, art, management en business development. JP was medeoprichter van W!Games (My Horse & Me) en werkte onder andere bij Davilex Games (KnightRider, Redcat, Amsterdoom) en Overloaded (Fantom Overdrive). Hij is lid van de Creative Council van de Topsector Creatieve Industrie, een alumnus van de GATE game research adviesraad en gaf les in gamedesign aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU).

JP begon bij Dutch Game Garden als Development Director in 2008, waar hij met zijn ervaring en kennis veel startende gamebedrijven heeft begeleid. Sinds 2014 is hij Managing Director en bepaalt hij de strategische koers van Dutch Game Garden. JP verbindt, helpt en adviseert dagelijks talloze professionals, starters en bedrijven zowel binnen de gamesindustrie als daarbuiten.

“Deze award is niet alleen een erkenning voor mij, maar ook voor het zichtbare en onzichtbare werk dat we doen als Dutch Game Garden. Dankzij de steun van de Provincie Utrecht, de Gemeente Utrecht en de Economic Board Utrecht heb ik me kunnen toewijden aan mijn missie om startende gameontwikkelaars te helpen met ondernemerschap.”

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58