Domeinen
Categorie

KVK presenteert KVK Innovatie Top 100 2019

De Kamer van Koophandel presenteerde 27 juni 2019 de 14e KVK Innovatie Top 100, een overzicht van de meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. 11 groene, gezonde en slimme bedrijven uit de Regio Utrecht hebben de lijst gehaald. Acht bedrijven uit de provincie Utrecht: Groene Bouwhekken, iWell, Hydrologic, Kromkommer, Active Cues, Singel cell discoveries, Valueblue Axual en drie bedrijven uit Hilversum: Absolute audio, Quasset, Clean clothes.

Ruim 400 inzendingen

Een panel van innovatie-experts maakte de selectie uit meer dan 400 inzendingen voor een notering in de jaarlijkse KVK Innovatie Top 100.  Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Innovatie zorgt voor groei

Innovatieve ondernemers strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. En niet zonder reden: uit onderzoek van de KVK blijkt dat innovatie zorgt voor groei. De meeste Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de KVK Innovatie Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken.

Groasis

Op woensdag 25 september maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de KVK Innovatie Top 100 bekend. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2019 de nummer 1 positie van Groasis overneemt en zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen.

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden, de winnaar ontvangt een plaquette. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is.

Bekijk de lijst

Redactie EBU

Heeft u vragen of een initiatief? Neem contact met ons op.

030 - 238 28 58 030 - 238 28 58