Categorie

Missie Taiwan: Smart City Summit & Expo

Van 22 tot en met 27 maart 2020 wordt er wederom een missie naar Taiwan georganiseerd. Onder leiding van de Utrechtse burgemeester Jan van Zanen, bezoekt een handels- en innovatie delegatie de Smart City Summit & Expo in Taipei.

Smart City Platform

De Smart City Summit & Expo, dat plaatsvindt in het Nangang Exhibition Center in Taipei, is het grootste evenement in Azië rondom het thema ‘Smart City’. Jaarlijks komen meer dan 40.000 bezoekers uit ongeveer 50 verschillende landen af op dit evenement dat ruimte biedt aan professionele forums, real-site demo tours, matchmaking en een expo. De thema’s die grotendeels centraal staan tijdens dit evenement zijn de toepassing van AI en IoT binnen de ‘Smart City’.

Missie

Naast het bezoeken van de Smart City Summit & Expo, wordt er tijdens het verblijf in Taiwan ook de kans geboden om de miljoenensteden Taipei, Taoyuan en Taichung te bezoeken. Het bezoeken van deze steden geeft de mogelijkheid aan de delegatieleden om hun netwerk naar eigen interesse uit te breiden. Zo kan er, dankzij de huidige banden van Utrecht Region, in deze steden contact worden gelegd met relevante overheidsfunctionarissen, bedrijven, onderwijsinstellingen en ziekenhuizen.

Deelname aan deze missie staat open voor bedrijven uit heel Nederland. De missie wordt in Taiwan ondersteund door de ervaren vertegenwoordiger Guy Wittich, en het team van de ‘Netherlands Trade and Investment Office’.

Is uw bedrijf of kennisinstelling actief op het gebied van smart health, smart building, smart mobility of smart education? Heeft u voor uw bedrijf plannen om uit te breiden richting Azië? Of wilt u meer weten over wat Taiwan voor u te bieden heeft? Klik dan hier voor meer informatie over de missie naar Taiwan.

Jaap Breugem

Jaap Breugem is domeinmanager Internationalisering bij Economic Board Utrecht.

06-40398931 06-40398931