Thema
  • Foreign Direct Invest en handelsbevordering
Categorie

Missies naar Taiwan en India

Wilt u zakendoen in India of bent u op zoek naar zakenpartners in Taiwan? Van 22 tot en met 25 mei 2018 organiseren de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en Postennetwerk India een handelsmissie naar India. Het Enterprise Europe Network organiseert op 5 juni 2018 tijdens Computex Taipei in Taiwan matchmaking-bijeenkomsten. Aanmelden voor deze missies kan nog. 

Handelsmissie India

De Indiase behoeften om te investeren in de kwaliteit van de groei en leefomgeving in India is groot. Hierbij kan de kennis en expertise van het Nederlandse bedrijfsleven goed worden gepositioneerd. De missie biedt een goede gelegenheid voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen om de specifieke markt in India te verkennen, bestaande contacten aan te halen en om nieuwe contacten te leggen.

De missie zal langs drie steden gaan: Delhi, Mumbai en Bangalore en zal de focus hebben op vijf sectoren. Namelijk Water, Logistics, Maritime, Agrifood & Horticulture, Hightech/IT, Life Sciences & Health en Smart Cities.

Tijdens de missie van 22 tot en met 25 mei 2018 zijn onder andere Minister-president Mark Rutte, de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag, de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit Carola Schouten, de minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen en de minister voor Medische Zorg en Sport Bruno Bruins aanwezig.

Meer informatie over de missie naar India

Matchmaking in Taiwan

Tijdens de Computex Taipei op 5 juni zijn matchmaking-bijeenkomsten georganiseerd. De Computex Taipei is een onderdeel van de European Innovation Week in Taiwan en dient als inkoopcentrum voor hi-tech- en innovatieproducten. Het evenement is en blijft 's werelds leidende platform voor ICT-inkoop.

Het event biedt mogelijkheden voor ondernemers die zich richten op het bereiken van Taiwanese markten en zijn belangrijkste spelers of onderzoek naar zakelijke en investeringsmogelijkheden. Het evenement is ook geschikt voor het leggen van grensoverschrijdende contacten met de lokale bedrijven.

Meer informatie over de matchmaking

Foreign Direct Invest & Trade

Vanuit de thema's Foreign Direct Invest en Trade spannen we ons als Economic Board Utrecht met een groot aantal partners uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen, gemeenten en de provincie in om het vestigingsklimaat in de regio Utrecht nog aantrekkelijker te maken. Samen kunnen we dan meer bedrijven en internationals verwelkomen in Utrecht. Goed voor de werkgelegenheid en innovatie in onze regio. Tegelijkertijd kunnen we de missies gebruiken om innovaties onder de aandacht te brengen en om kansen voor export en samenwerking te verkennen. De missies van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland sluiten hierop aan.

 

Jaap Breugem

Jaap Breugem is domeinmanager Internationalisering bij Economic Board Utrecht.

06-40398931 06-40398931