Categorie

Monobanda Digital wint eerste Duitsland Business Award Utrecht

Het Utrechtse bedrijf Monobanda Digital heeft 3 november de eerste Duitsland Business Award gewonnen. Monobanda Digital ontving de Award uit handen van Jeroen Kreijkamp (wethouder Economische Zaken). Naast Monobanda Digital pitchten Maxgrip en Tekenjetuin voor de Award.

Een jury van deskundigen bestaande uit Frans van Seumeren (ondernemer), Tooske Ragas (voormalig presentatrice ‘Deutschland sucht den Superstar’) en Enrico Kretschmar (directeur Gateway to Germany) bepaalde dat Monobanda Digital het meest aansprekende verhaal heeft voor export naar Duitsland. Met hun project Active Cues (de ‘tovertafel’) willen ze de Duitse markt gaan veroveren.

Met het winnen van de Award heeft Monobanda Digital zich verzekerd van een jaar lang gratis export advies van het Duitsland Team Utrecht, bestaande uit commerciële Duitsland experts.

De uitreiking van de eerste Duitsland Business Award Utrecht is het startschot voor het initiatief ‘Utrecht naar Duitsland’.  Doel van het initiatief is om Utrechtse ondernemers te enthousiasmeren om zaken te doen op de Duitse markt en om hen van praktisch advies te voorzien, door een netwerk van Utrechtse Duitsland specialisten.

Voor meer informatie kijk op: utrechtnaarduitsland.nl 

Jaap Breugem

Jaap Breugem is domeinmanager Internationalisering bij Economic Board Utrecht.

06-40398931 06-40398931