Domeinen
Thema's
  • Slimme mensen
  • HCA Slim
Categorie

Nieuwe editie Talent Development Program van start

In maart 2018 start een nieuwe lichting van het Talent Development Program van Hilversum Media Campus. Dit traineeship programma biedt jong talent een kans hun kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen bij mediabedrijven. Voor bedrijven is het Talent Development Program een uitgelezen mogelijkheid om jong high potentials aan te trekken. Bedrijven kunnen nog aansluiten voor de nieuwe lichting in maart.                           

Tijdens een traineeship van 9 maanden wordt jong talent met een afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding ‘omgeschoold’ tot allround mediaprofessional. Tijdens het Talent Development Program verdiepen en verbreden de deelnemers hun kennis en vaardigheden op het gebied van Marketing & Business, Technologie & Innovatie en Content & Creatie.

Bedrijf en participeren in Talent Development Program?

Als bedrijf kunt u op twee manieren deelnemen aan het programma. Ten eerste door talent dat via Hilversum Media Campus geworven is een werkplek te bieden. Zo zetten United, Beeld en Geluid, NEP en Elastique via het Talent Development Program vacatures uit voor nieuwe medewerkers. Daarnaast is het mogelijk om jong talent dat al in dienst is mee te laten draaien in het programma.

Digital Competence Hub

Het Talent Development Program is passend binnen de activiteiten van de Digital Competence Hub. De Digital Competence Hub concentreert zich op het vervullen van het aantal ICT vacatures in de regio Utrecht.  Bestaande activiteiten worden in de Digital Competence Hub verbonden en waar nodig geprofessionaliseerd. Ook worden concrete (nieuwe) activiteiten georganiseerd, denk aan themasessies, challenges en hackathons, gastlessen en masterclasses, maar ook matching- en netwerkevents. Op die manier draagt de Digital Competence Hub bij aan een oplossing voor het tekort aan ICT-personeel en -vaardigheden, als gevolg van de toenemende digitalisering.

Meer informatie over het Talent Development Program van Hilversum Media Campus?  Neem dan contact op met Caroline Dutry van Haeften

Bart Molmans

Bart Molmans is projectmanager van de Digital Competence Hub.

06-26060759 06-26060759