Domein
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Initiatief
Categorie

Nieuwe nieuwsbrief Nul-op-de-meter-Alliantie Utrecht online

De nieuwsbrief van mei van de NOM Alliantie Utrecht is vanaf nu te vinden op nieuwsbrief.nomalliantieutrecht.nl. De NOM Alliantie Utrecht verbindt NoM-pilots in de regio, om met de betrokkenen te ontdekken wat werkt en wat niet en de successen uit te bouwen. Hierover leest u meer in deze nieuwsbrief. 

Op 27 juni vindt de eerste Meet-up van de NOM Alliantie Utrecht plaats. Betrokkenen bij NoM projecten in de provincie Utrecht brengen we bij elkaar om elkaar te inspireren en vraagstukken gericht op versnelling te agenderen. We spreken onder meer over gasloze wijken, NoM-ready aanpak en de rol van bewoners, bijvoorbeeld bij gespikkeld bezit. Wilt u zich alvast aanmelden? Dat kan hier!

In de vorige nieuwsbrief kwamen verschillende partijen ter sprake die al actief met NoM bezig zijn, zoals de gemeente Woerden, corporatie GroenWest, BAM, Dura Vermeer en VolkerWessels, 033 energie, corporatie Portaal, gemeente Odijk en gemeente Utrecht. In deze nieuwsbrief leest u onder andere een interview met Pim van den Berg, gedeputeerde van de Provincie Utrecht, informatie over nul-op-de-meter in Eemnes en de NoM kansenkaart. 

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256