Domein
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Initiatief
Categorie

Nieuwsbrief Team SNEL december 2018 online

Afgelopen jaar zijn verschillende initiatieven opgestart en/of doorontwikkeld tot een (bijna) 'klaar om uit te pakken kado'. En waar past dat beter dan onder een duurzaam gekweekte digitale boom. In deze tiende en laatste editie van SNEL magazine van 2018 blikken we terug en kijken we met veel plezier naar wat onder de boom ligt.

U vindt daar bijvoorbeeld, mooi ingepakt een aanpak aardgasvrije wijken. Speciaal voor de provincie Utrecht ontwikkeld.

Ook onder de boom, een online samenwerkingsplatform. U kunt daar begin volgend jaar terecht voor contactgegevens, data en documenten en voor samenwerking op afstand. Zo kunnen er digitale meters gemaakt worden zonder fysiek op en neer te reizen.

Team SNEL deelt graag de meest inspirerende, lichtende voorbeelden en momenten van 2018 met u. De piek op de boom eigenlijk.

Het laatste pakje dat onder de boom ligt, bevat een online verhalen bundel met als thema de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Stagiaires Bart Kloostra en Frank van der Wal ontwikkelden www.energieke-verhalen.nl. De site is nu nog een vrij lege kerstboom, maar ze hangen hem graag samen met u vol met de goede voorbeelden die er zijn. 

Lees alles in de nieuwsbrief van Team SNEL

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256