Domein
Thema
  • Energiepositief wonen & werken
Initiatief
Categorie

Nieuwsbrief Team SNEL november 2018 online

Voor een succesvolle grootschalige verduurzaming van de gebouwde omgeving zijn veranderingen bij zowel de opdrachtgevers, als de aanbieder noodzakelijk. In deze editie van SNEL magazine is het podium voor de makers.

In dit nummer vertelt Benno Oosterom over de ontwikkelingen die hij het afgelopen jaar heeft gezien op het gebied van de maak-industrie. Technische uitdagingen, kosten- en prijsstijgingen, personeelstekorten; alles passeert de revue.

De in Utrecht actieve maker Cees van Dillen vertelt waarom hij de bewoner centraal stelt in zijn bedrijfsprocessen. "Je kunt communiceren en vertroetelen wat je wil, maar als je niet op tijd levert wat je belooft, zijn ze niet blij met je. Je moet echt je processen goed op orde hebben." 

Begin november stapte een aantal corporaties in de auto om met Benno Oosterom en Arthur Lippus te kijken bij het bedrijf Renolution en ze bezochten een aantal projecten in het noorden des lands. 

Het praktijkverhaal komt deze maand van Hemubo. Zij renoveren een uitdagend hoogbouwcomplex in Utrecht met alle bijkomende grote en kleine problemen.

Lees alles in de nieuwsbrief van Team SNEL

Irene ten Dam

Irene ten Dam is domeinmanager Groen bij Economic Board Utrecht.

06-33679256 06-33679256